Werkstudent Research & Development

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
204 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 13 per uur
Categorie: Wetenschappelijk Onderzoek
Branche: -
Uren per week: 16 - 40
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

WAT GA JE DOEN?

In eerste instantie zul je in deze positie met jouw onderzoekskills bijdragen aan het onderzoek om de tool (Indicator) te versterken en valideren. De verdere uitbreiding van je takenpakket is afhankelijk van je eigen leerproces. Het is een klein team waarin veel mogelijkheid is, dus de kans om je verder te ontwikkelen is er zeker.

Je zult op den duur de mogelijkheid krijgen om te ondersteunen bij het management van lopende projecten en klanten. Dit houdt ook in dat je zult bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van trainingen voor betrokkenen bij ondermijnende criminaliteit (leraren, agenten etc.).

  • Het onderzoek: je zult je bezighouden met literatuuronderzoek en praktijkonderzoek (interviews). Jouw onderzoeksresultaten worden vervolgens verwerkt in de tool waardoor je direct impact maakt op het werk van betrokkenen bij dit maatschappelijke vraagstuk. Denk aan onderwerpen als wapenbezit, drugsdealen en radicalisering onder jongeren.
  • Accountmanagement: je ondersteunt bij het contact en relatiebeheer van lopende projecten en klanten. Door middel van het onderhouden van het contact zorg je dat er tevredenheid is en vraag je onder andere de behoeften uit met betrekking tot de tool.
  • Training: je ontwikkelt en ondersteunt bij trainingen over verschillende onderwerpen die bepaald worden op basis van de behoeften van de klant. Denk bijvoorbeeld aan een school waar leraren moeite hebben met extremistische meningsuitingen van leerlingen. Hoe kunnen zij hier het best mee omgaan en hoe kan Indicator hierbij helpen?
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
#vacature